Loading...

Zilver zwart 66 mm

Prijs: € 28,50
Prijs zonder BTW: € 23,55
Bedrag BTW: € 4,95
De omtrek | (Lengte x 2) + (Breedte x 2)

Omtrek:
Lengte:

Breedte:

Moderne lijst met zilver en zwart kleur. Het formaat van de lijst is 66 x 32 mm (breedte x hoogte).

Kiezen van de maat

U geeft de lengte en de breedte aan in centimenter (cm) of millimeters (mm). Ook vragen we u om aan te geven wat de omtrek (2x lengte + 2x breedte) is in centimeters of millimeters. Dit betreft de binnenmaat van de lijst oftewel de maat van het schilderij of de spiegel. Gelieve in alle velden dezelfde maateenheid te gebruiken.

Als u een schilderij, art print, staatsieportret, giclee of spiegel bij ons bestelt kiest u dezelfde maat.

Prijsberekening

De prijs wordt alsvolgt berekend:

De meterprijs  x (aantal meters + 1 meter) = Totaalprijs

De prijs voor de extra meter wordt toegevoegd wanneer u de breedte invult. De extra meter komt door uitval bij het zagen van de lijst. In iedere zijde moeten 2 hoeken worden gezaagd. De uitval is 8x de breedte van de lijst. De meterprijs van de lijst wordt getoond wanneer u nog niks heeft ingevuld.

Eigen werk inlijsten?

Wij lijsten uw schilderij, borduurwerk, voetbalshirt, geboortekaartje of andere items graag voor u in. U kiest uw gewenste lijst en eventueel gewenste passe-partout en/of glas. U kunt hetgeen dat u wilt inlijsten afgeven in onze winkel of per post naar ons toesturen. Als u het zelf wilt inlijsten, is dat ook geen probleem.

Alleen een lijst bestellen?

Als u alleen een lijst nodig heeft geeft u in millimeters aan wat het formaat is van het in te lijsten object. Wij weten dan dat wij de lijst iets groter moeten maken. Bijvoorbeeld: u heeft een poster van 400 x 50 mm; dan is dat de maat die u aan ons doorgeeft. Wij maken de lijst dan 402 x 502 mm om er zeker van te zijn dat de lijst past.

Extra bijbestellen

De lijst zoals deze hier is weergegeven is exclusief hardboard achterwand, zuurvrij inlegvel en glas. Voor bijna alle objecten heeft u een achterwand en gewoon glas, ontspiegeld glas of museumglas nodig.

Optimale bescherming
U besteld een zuurvrij inlegvel in combinatie met museumglas (92% UV bescherming), wanneer u het in te lijsten object optimaal wilt beschermen.

Schilderij inlijsten
Wanneer u een schilderij in wilt inlijsten, heeft u geen zuurvrij inlegvel, achterwand of glas nodig.

Spiegel inlijsten
Als u een spiegel wilt inlijsten, voeg dan een spiegel en achterwand toe aan uw bestelling. Als u de spiegel in een badkamer wilt ophangen, dan wordt de spiegel met behulp van kit aan de lijst bevestigd en hoeft u geen achterwand te bestellen.

Ophangen
JAJA Lijstenmakerij heeft verschillende mogelijkheden om uw inlijsting op te hangen. Neem eens een kijkje bij onze ophangsystemen.

Levertijd

72 maatwerk

U vindt ons hier

  • J.A.J.A. Lijstenmakerij
  • Woenselsestraat 341
  • 5623 ED, Eindhoven
  • Tel: +31(0)40-2432081
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.